BKV-Figyelő

BKV-s válasz az ingyen bérletre

BKV figyelő.hu

2007.08.06
13:04

Tisztelt Gál Mihály!

Köszönjük visszajelzését.

Valószínűleg Ön előtt is ismert az, tény, hogy a BKV Zrt. élére új vezérigazgató került kinevezésre az elmúlt év végén. Aba Botond leváltását követően az új vezetés áttekintette a Cég külső és belső helyzetét. A Társaság folyamatos átalakuláson megy át, (létszámleépítés, belső átszervezés, stb.), mely mellett a napi problémákat, gondokat úgy kell megoldanunk, hogy ennek során a szolgáltatásunkat igénybe vevők érdekei ne sérüljenek. Ide tartozik a 2-es metró felújítása is, melynek végleges befejezése 2007. novembere, ugyanis az augusztus 19-ei átadás után még további munkálatok, javítások várhatóak. Az előző vezetés által tett ígéreteket nem tudjuk felvállalni.

Üdvözlettel:

BKV Zrt.
És a válasz:

Tisztelt BKV,

Az ingyen bérlettel kapcsolatos válaszukat sajnos nem tudom elfogadni. Aba Botond menesztett vezérigazgató a BKV nevében nyilatkozott, a BKV nevében tett ígéretet. Aba Botond nincs, BKV zRt. azonban van. A BKV-nak kötelessége betartani azokat az ígéreteket, amiket a cég nevében tettek. Megkérem önöket, hogy ezek után ne tegyenek felelőtlen ígéreteket, főleg olyat ne, amit nem tudnak betartani. Az Önök társasága ígéretet tett ingyen bérletre, amit én jogoson kérek számon és jogosan követelek. Ezek után a felújítás végén várom az ingyen bérletemet. Kérem levelemre minél előbb válaszoljanak.

Üdvözlettel: Gál Mihály, BKV figyelő
Megérkezett a BKV válasza is:

Tisztelt Gál Mihály!

A 2-es metró felújított állomásain található hibákkal kapcsolatos bejelentésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy társaságunk tartja eredeti álláspontját, melyet a 2007. augusztus 6-án küldött levelünkben már megírtunk Önnek.

Budapest, 2007. augusztus 7.

 
Üdvözlettel: BKV Zrt.

Aki nem ismeri az előzményeket, az ITT olvashatja el!

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása