BKV-Figyelő

Katasztrofális műszaki állapotok

BKV figyelő.hu

2007.12.17
10:32

Tisztelt BKV Figyelő!

Nem tudom összefüggésbe hozható-e az előző létszámleépítés, és az, hogy ma már természetessé vált, hogy minden nap látok 1-2 lerobbant BKV buszt, de az biztos, hogy a helyzet lassan már tarthatatlan. A BKV az előző létszámleépítés során több száz műszaki alkalmazottat bocsátott el, mely véleményem szerint a lehető legnagyobb hiba volt. Nem titok, minden nap kb. 8-szor utazok BKV-n, ebből 6-szor buszon. Régen szinte elképzelhetetlen volt, hogy az a busz amin utazok, éppen két megálló között romoljon el, de az elmúlt hónapban, már háromszor szólt a buszvezető, hogy legyünk szívesek megvárni a következő buszt, és szálljunk fel rá, mert műszaki hiba történt. Szinte biztos, hogy nem azért romlanak el a buszok, mert régiek, hiszen a mostani két esetben az új Volvo buszok mentek tökre. Hozzáértő emberek válaszit várom (buszvezetők, volt karbantartók stb.) Mondjátok el a véleményetek, szerintük van-e összefüggés a rendszeres meghibásodások és a karbantartók elbocsátása között.

Köszönöm!

 

komment komment Címkék: budapest bkv busz műszaki állapotok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása