BKV-Figyelő

Esernyőt kellett nyitni a buszon, annyira beázott

BKV figyelő.hu

2009.07.06
13:20

Aki utazott már esőben buszon az tudja, hogy a járművek nem a szigetelésükről híresek. Elég egy kis eső, és a víz máris folyik be az utastérbe, a lámpáknál, az ablakoknál. Ilyenkor általában úgy helyezkednek az utasok, hogy senki ne ázzon el. Na de mi van akkor, ha a busz annyira rosszul van szigetelve, hogy a plafonról szabályosan ömlik az eső? Megoldás a képen:


Imádkozik is, hogy a busz ketté ne törjön és fogjon a fék
 

Tisztelt BKV-figyelő!
 
2009. július 3., 18:45, Ikarus 435, 136-os viszonylat, zápor. No comment. A csukló szakadt. Az ablakok/tetőablakok tömítetlenek, mint a vízcsapból úgy ömlött a víz, akár kezet is moshattam volna, akkora sugárban. De ennél jobb, hogy a tető belső burkolatának illesztéseiből is folyt a víz.
 
Csak egy kérdés: minek is kell nekem jegyet, vagy bérletet vennem ennyiért? Megveszem minden másodikat. A többit a nem megfelelő színvonalú szolgáltatás miatt megtartom.
 
Üdv: István

komment komment Címkék: budapest hiba időjárás bkv busz eső utas panasz észrevétel onnek jar

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása