BKV-Figyelő

Fagyoskodnak az utasok a fűtetlen buszokon

BKV figyelő.hu

2009.12.21
06:00

Rengeteg panaszt kapunk a BKV fűtetlen buszai miatt. Az új Volvókon épp olyan hideg van, mint a régi Ikarusokon. Ülni nem lehet, mert felfáznak az utasok, kapaszkodni is alig tudnak, mert a kezük hozzáfagy a jéghideg csőhöz. Miért nem fűtenek? Panaszlevél a kép alatt.


Megjött a tél (Zoltán képe a 148-as buszról)

Tisztelt BKV-figyelő!

Minden reggel  (vagy inkább hajnalban, mert még teljesen sötét van) a 98-as busszal járok dolgozni, amelyiket egyáltalán nem fűtik. Más közlekedési lehetőségem sajnos nincs. A busz kegyetlenül hideg, és az ülések is. Az emberek szájából, ha beszélnek, pára jön ki, kapaszkodni kesztyű nélkül lehetetlen, mert odafagy az ember keze.

Egy anyukát láttam, aki a bölcsődébe szállítja a pici gyermekét, magához szorította a kicsit és egy takaróval betakarta hogy ne fagyjon meg.

Többször felfáztam, mert volt bátorságom ezen a járaton a teljes útvonalon ülni, most viszont köhögök és náthás vagyok. A busz miatt reggelente tömöm magam C vitaminnal, sajnos hiába.  Ami még rosszabb, munkaidő után is ez van: ismét jéghideg busz vár rám!  Szerintem nem ezért fizetik az emberek a havi bérletet!

Kegyetlenség így szállítani embereket, és főleg bölcsődébe és oviba a pici gyermekeket! Nem értem, miért nem fűtenek a buszon, legalább egy picit? A busz miatt betegedjünk meg?

Olvasónk képei a hirtelen jött hóról és a feltorlódott villamosokról

komment komment Címkék: budapest bkv utazás busz tél utas panasz észrevétel fűtés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása