BKV-Figyelő

Az utasok lábára fújja a havat a menetszél

BKV figyelő.hu

2010.01.22
00:50

Krisztián a képen látható busszal már fél éve, heti rendszerességgel utazik. Az alacsonypadlós Ikarus ajtaja már fél évvel ezelőtt is ilyen állapotú volt. Nyáron nem zavaró, télen viszont annál inkább, mert befúj a hideg menetszél és vele együtt a hó. A kép azért sötét, mert a lámpák sem világítanak. Mégsem javultak meg a buszok a sztrájk alatt?

Tiszteletem!

A fenti, 168E vonalon közlekedő busszal (BPI-008) már több mint fél éve heti rendszerességel utazom. A mellékelt képen látható ajtó állapota sajnos ezen időszak alatt változatlan maradt. (Elnézést, hogy ilyen sötét a kép, de sajnos a lámpák közül mindössze három ég, egy a busz elejében, kettő pedig a végében.) Ez most télen meglehetősen zavaró, mivel a busz középső, alacsony részén lévő négy ülésre menet közben szabályosan befúj a hideg menetszél. Jó lenne ha ezt esetleg meg tudnák javíttatni.

Előre is köszönöm.

Sz. P. Krisztián

Levelemet a BKV-figyelő blognak is elküldtem.

komment komment Címkék: budapest hiba időjárás bkv busz tél ajtó utas panasz észrevétel műszaki hiba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása