BKV-Figyelő

Fegyverrel fenyegettek egy villamosvezetőt

Király Dávid

2014.06.07
19:55

A 12-es villamoson ma egy kábszeres fegyvert fogott a villamosvezetőre. Tud róla valaki valamit? Állítólag a Sződliget utca / Károlyi Sándor út megállóban ma történt az eset. Az utasok jelentették a rendőrségnek.A médiában semmit sem lehet róla hallani

- írta egyik olvasónk pénteken este a BKV-Figyelő mobil oldalára. Az esetről tájékoztatást kértünk a Budapesti Közlekedési Központtól, a BKV sajtóosztálya szombaton este az alábbi tájékoztatást küldte a BKV-Figyelőnek:

Tegnap, 2014.06.06-án (pénteken), a 12-es jelzésű villamos egyik utasától bejelentés érkezett a BRFK Központi Ügyeletére, amely szerint 15 óra 37 perckor egy ismeretlen rendszámú, Audi típusú személygépkocsi érkezett nagy sebességgel az Angyalföld végállomás felé közlekedő villamos Sződliget utca megállóhelyéhez, veszélyeztetve ezzel az ott tartózkodó utasok testi épségét.

12-es_villamos_(Budapest)_01_VinceBwiki.JPG

Fotó: Wikipedia/VinceB

A veszélyeztetést a villamosvezető szóvá tette, amelynek következtében szópárbaj alakult ki kollégánk és a gépkocsi vezetője között. Ez után a villamos kiindult a megállóból, de a következő kereszteződésben - a tilos jelzésnél állva - ismét szóváltásba keveredtek, ekkor az autó vezetője kiszállt és egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette a villamos vezetőjét.

A konfliktus a forgalomirányító jelzőlámpa szabad jelzéséig tartott, ezt követően mindkét jármű elhagyta a helyszínt. Tettlegességre nem került sor, személyi sérülés nem történt. Az esetet a rendőrség vizsgálja.

komment komment Címkék: fenyegetés fegyver villamos 12-es villamos

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása