BKV-Figyelő

Igazi vízibusz, gomba és szopás - válogatás az elmúlt hetek legjobb fotóiból

Király Dávid

2014.09.22
17:51

Az okostelefon a BKV-Figyelő barátja, mert rengeteget fotóztok és az eredményt lelkesen el is külditek nekem vagy felteszitek a Facebookra. Időről időre összeválogatom a legjobbakat, íme a legfrissebb adag az elmúlt hetekből.

A szántó

fuvespalya.jpg

Szokatlan még a füvesített pálya Budapesten, ez lehet az oka annak, hogy az elmúlt hetekben nemcsak autósok hajtottak fel rá, de még egy BKV-busz is tengelyig süllyedt a legújabb fejlesztésbe.

fuvespalyabusz.jpg

Az elmaradhatatlan vödör

kalvinterstrand.jpg

Nem, ez a kép nem azt ábrázolja, hogy a BKV-sok, BKK-sok is beszálltak volna a jegesvödrös őrületbe. A kép a 4-es metró Kálvin téri állomásán készült, ahol már megszokott, hogy nagyobb esőben zuhanyozni lehet.

Vízibusz

buszeso.jpg

Az elmúlt hetek csapadékos időjárása a buszközlekedést is próbára tette, persze érdemes lenne elgondolkodni egyes buszvonalak és a dunai hajójáratok összekötésén. 

Cumi

szopasberlet.jpg 

Jópofa dolog hülyeségeket írni a bérletre, de ha jön az ellenőr és kéri az ugyanilyen azonosítóval ellátott okmányt, na, az a szopás.

Fapados FUTÁR

busznemjar.jpg

Valós idejű utastájékoztatás, néhány forintból kijön és még a közbeszerzéssel sem kell vacakolni. 

Húsleves, rántott hús 

automata_naptar.jpg

Tegye fel a kezét, aki nem szeretne még egy vasárnapot a héten! Ugye, hogy senki. Bármelyikünk simán beáldozna egy szerdát érte.

Tejfölt kérsz rá?

23Egomba.jpg

Fájlalom, hogy ez a 23E járaton készült fotó ilyen kicsi, mert az egyik kedvencem. Beküldője teljesen indokolt kérdést tett fel: ez a gomba vajon ehető?

Egy kapcsolat vége

buszablak.jpg

Olvasónk nem értette, honnan jön a huzat. Megérintette az ablakot, és látta, hogy a busz és az üveg közötti együttműködés már nem a régi. 

Skizo

zuglomegallo.jpg

Ez a megálló egyelőre nem tudta eldönteni, hogy Zugló vasútállomás vagy Egressy út/Hungária körút akar lenni. 

A fotókat köszönjük olvasóinknak!

komment komment Címkék: fotó eső bérlet roncsderbi füvesített pálya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása