BKV-Figyelő

Jelentős változások a közlekedésben

BKV figyelő.hu

2007.08.15
17:18

2007. augusztus 21-től jelentős mértékben változik Buda villamosközlekedése, több járaton átszállás nélkül, hosszabb útvonalon lehet utazni. A módosítások megkönnyítik a főváros közlekedését a Szabadság híd felújításának idején is. A forgalom elől lezárt híd rekonstrukciója előreláthatólag 2008 végéig tart.A XVI. kerület lakosságának és önkormányzatának igényei szerint, a helyi közlekedési szokásokat figyelembe véve 2007. augusztus 21-től jelentősen módosul a kerület közlekedése. A fővárosi közösségi közlekedésben fokozatosan új számozási rendszer lép életbe, egységesítve az autóbuszok, villamosok, trolibuszok és a VOLÁN-autóbuszok számjelzését. Ezzel egy időben a gyorsjáratok E betűjelet kapnak, a piros színjelzés és a keret megszűnik. A XVI. kerület új forgalmi rendjében már az új számjelzésekkel találkozhatnak az utasok.

A szöveg a BKV kiadványából származik. A Tájékoztatás nem teljes körű, további információk a BKV.hu weboldalon érhető el.

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása