BKV-Figyelő

A BKV dolgozói fütyülnek a figyelmesség kampányra

BKV figyelő.hu

2007.08.16
17:50

Hello,

Két dolog zavar mostanában kegyetlenül a - szerintem némileg alulművelt - (persze tudom, emberhiány...) BKV ellenőrökkel kapcsolatban.

- Az egyik az, hogy bár a BKV plakátkampányt indított a Helyek átadásáért (http://bkvfigyelo.blog.hu/media/image/DSC00240.JPG), mégis már többször szemtanúja voltam, hogy az ellenőrök mennyire tesznek a saját cégük kampányára, és pöffeszkednek a piros 7-esen a Bosnyák téri főhadiszállásuk fele tartva, álljon mellettük idős néni, kisgyermekes, vagy éppen terhes anyuka... forintos bérletet mutogatnom, szedjem elő a bérletigazolványt (!!). Azt, amelyik a ma már kvázi szabvány bankkártya (új személyi, jogsi, adókártya, TB, stb) méretének kb kétszerese, ilyenformán a bankkártya (új személyi, jogsi, adókártya, TB, stb) méretű irattartóba csak komoly összehajtogatások, bedugaszolások árán fér be. Na most amikor ezt kéri tőlem a - szerintem némileg alulművelt

- BKV ellenőr, közben pedig azt látom, hogy a nagydarab /törölt rész :)/ bliccelő csak a vállát vonja, hogy neki nincs bérlete/jegye - az említett ellenőr pedig továbblép - na akkor küldöm el magamban az ÖSSZES BKV ellenőrt melegebb éghajlatra, hogy izélgessék a /törölt rész:)/ ..., ne azt, aki havonta 18350 forintot költ a 2db teljesarú havi bérletre, valamint az 1 db környéki bérletre. Hát ennyi

Üdv, Kutyuu


Ps: a a /törölt rész:)/ -eket én (kutyuu) töröltem a T. szerk. kifejezett kérésére. Amikor szövegben odaérsz, képzeld magad bele a helyzetbe, és mondd el a megfelelő szavakat :)

komment komment Címkék: budapest kampány bkv észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása