BKV-Figyelő

26-os busz.

BKV figyelő.hu

2007.08.19
14:15

Réka írt nekünk a napokban arról, hogy szinte elviselhetetlen állapotok uralkodnak a 26-os buszon. Éppen ezért kimentem a Margitszigetre és utánanéztem, vannak-e ott hajléktalanok, van-e ott tömeg és zsúfoltság a buszon. Mindenből jutott, nem is kevés. Első buszomra a Szigeti bejárónál szálltam fel és a végállomásig (Árpád híd, metróállomás) A hátsó ajtónál rögtön két hajléktalanba botlottam, és a középső ajtónál is volt egy. A buszon elég nagy zsúfoltság volt, kb. 4 ember tudott volna még felszállni. Az idővel semmi bajom nem volt, szerencsére haladtunk. A végállomáson nem szálltam le, visszafelé is ezzel a busszal mentem, azonban most bátor voltam, leültem. A visszaúton a Margit híd bejáratánál volt egy kisebb dugó, kb. 5 percet álltunk ott, kibírtam. Hajléktalanok nem voltak, a Palatinusznál szállt fel egy, de a következő megállónál le is szállt. Összességében azt kell mondanom, megértem azokat akiknek problémát jelent ezen a buszon utazni, főleg minden nap.  

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS