BKV-Figyelő

Az alvállalkozó sem remekel

BKV figyelő.hu

2007.08.21
12:03

A BKV egyes járatait egy alvállalkozó a VT-Trasman üzemelteti. Sokszor írtunk már arról, hogy a BKV által üzemeltetett buszok tisztasága hagy kívánni valót maga után, de az alvállalkozó buszairól eddig még nem tettünk ki képet, ez idáig. Lent egy busz belső tere látható, mely a 14-114 vonalon közeledik. A képeket elnézegetve, látni lehet, hogy a legnagyobb problémát nem a graffiti okozza, hanem a mérhetetlen kosz. A Zöld műanyag ülésen – és mellette - látható, hogy a busz belső tere tisztítószert, de szerintem még vizet sem látott. A képek beérkezése után megpróbáltam megkeresni a VT-Trasman-t először e-mailben, utána telefonon, de sajnos nem értem el Őket. Szerettem volna tőlük megkérdezni, tudják-e hogy milyen állapotban közlekednek az autóbuszaik, illetve érdekelt volna, hogy milyen rendszerességgel takarítják őket. Amennyiben kapok tőlük választ, külön postba kiteszem.
Klikk a nagyításhoz!

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS