BKV-Figyelő

Napbarnított anyuka ingyen utazik

BKV figyelő.hu

2007.09.06
23:39

Sziasztok!


Egy rövid de talán annál többünket idegesítő szituációt mesélek el.

Tegnap kora este combinon utaztam. Jobb oldalamról ci... izé mexikói anyuka közeledik csecseművel a karján, balról ellenőr. Na mondom félreállok az útból, összehozom őket, legalább míg ellesznek egymással (merthogy ugye bkv járművein kéregetni tilos, szólni fog érte (!) addig nekem majd jön a megállóm, és nem kell a táskám aljáról előkotornom a  bérletemet mer torkig vagyok már vele- Igen én naiv:) Bkv ellenőr és kéregető napbarnított fiatalasszony szépen nagy ívben kikerülték egymást (bizony), kérdezhettem én hogy - neki nem kell megmutatni - ? De bkvellenőr bácsi csak addig fogta fel létezésemet míg a pofája elé toltam a bérletem. Mert ugye jegyet venni csak a jólszituált tanulónak, egyetemistának, jómunkásembernek kell, csöveseknek kéregetőknek valamint
100 kilógramm fölötti férfiaknak ez jár, fizetni nem kell érte. Mert még ha meg is értjük, hogy többnyire fél a lincseléstől, egy 150 centis "hölgytől" és karon ülő csecsemőjétől talán nem kell agressziótól tartania...


Katina
2007.09.05

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása