BKV-Figyelő

Amikor a busz elmegy melletted

BKV figyelő.hu

2007.09.27
16:25

Üdv!

Szombaton egy ismerősömhöz kellett mennem a 61-es busszal. Életemben nem utaztam még rajta, csak a megálló nevét tudtam ahol le kell szállni. Szerencsére odafelé nem volt gond, rendesen bemondta a busz a megállókat. Visszafelé viszont már problémába ütköztem. Történt ugyanis, hogy állok a megállóban, várom a buszt, és egyszercsak elhúz mellettem! Mintha ott se lennék, mintha nem is lenne megálló. Elkezdtem rohanni utána, meg üvölteni, hogy álljon már meg, de hiába. Ha nem időre mentem volna nem is annyira zavart volna a dolog de így... Ráaádsul szerintem eléggé megalázó érzés az amikor az ember áll egy megállóban, vár és elhúz a busz, mintha ott se lenne. Annyira elrontotta a kedvemet az eset, hogy azon is gondolkodtam, hogy nem veszek többet bérletet, mert minek? Úgyis olyanoknak adják a pénzt belőle akik nem végzik tisztességesen a munkájukat.

A másik problémám az ellenőrőkökkel van a metró területén. Mostmár igazán meg lehetne beszélni, hogy kifelé vagy befelé ellenőrzik-e a jegyet-bérletet, mert szerintem zavaró, hogy nem tudom, hogy mikor készítsem elő a bérletem és mikor ne. (Mert sokszor be se mondják, hogy kifelé ellenőrzés van, csak a mozgólépcső tetején szembesülök vele) Vagy az egész vonalon kifelé ellenőrízzenek vagy az egészen befelé de ez, hogy megállónként változik szerintem hülyeség. (Esetleg kifelé és befelé is és MONDJÁK BE!)

Szóval én most kicsit be vagyok rágva a BKV-ra...

Még egy ötlet: szerintem minden járművön ki lehetne írni a megállókat, mint régen. Kitenni egy táblára.

Rabyn

komment komment Címkék: bkv busz elmegy nemfigyel otthagy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása