BKV-Figyelő

Felfelé haladva...

BKV figyelő.hu

2007.10.06
12:01

Egy kedved olvasónk hívta fel a figyelmünket egy BKV közleményre, melyben az olvasható, hogy az utasbarát intézkedés jegyében, két mozgólépcső viszi a felszín felé az utasokat a Ferenc körúti metróállomásról reggel.

Felfelé haladva...

Újabb utasbarát intézkedést vezet be a BKV Zrt. a 3-as metró Ferenc körúti állomásán

A reggeli csúcsidőben minden perc számít. Tudja ezt Társaságunk is, ezért lehetőségeinkhez mérten igyekszünk minél több időt megspórolni utasaink számára.

A reggeli torlódások kiküszöbölésére október 1-jétől, hétfőtől az utasok kényelmének érdekében a Ferenc körúti metróállomáson hétköznapokon reggel 8.00 és 9.00 óra között egy helyett kettő mozgólépcső szállítja az utasokat a felszín felé.

Ezen túlmenően más állomásokon található mozgólépcsők menetrendjét is megvizsgáljuk, mely vizsgálat eredményeképpen további hasonló módosításokra is sor kerülhet.

Budapest, 2007. szeptember 28.

Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Mi egy kicsit tovább mentünk, belegondoltunk, milyen közlemények jöhetnek még:

- A Tátra villamosok belsejébe légkondicionáló, illetve új, kárpitozott ülések kartonpapírból készült ÉLETHŰ másait helyeztük el az Önök komfort érzetének növelése céljából!

- Csuklós buszaink hátuljában ún. Adventure parkot rendezünk be, ahol életveszélyesnek tűnő helyzetekben próbálhatja ki magát a vállalkozó szellemű utas.

- A Budapesti Közlekedési Vállalat az utasok jobb tájékoztatása érdekében, a bérleten található hónap pecsét színét kékről feketére változtatja, illetve a sárga tájékoztatókon a betű méretét 6-ról 7-re növeljük, ezzel is próbáljuk érzékeltetni, mennyit teszünk meg Önökért

- A lerobbant ICS-kbe szép, új Alstom villamosokat ábrázoló képeket helyezünk el, amiben az utazóközönség gyönyörködhet.

- A BKV Zrt. a Combino villamosok dőlésszögét 0,154 fokkal megváltoztatta, hogy a Ferenc körút megálló után lévő kanyarban utasainknak ne kelljen olyan nagy erővel egymásnak dőlni, még akkor sem, ha a villamosvezető a végsebességgel halad át rajta

- Újabb utasbarát intézkedést vezet be a BKV Zrt. A mozgólépcső sebességét 1 km/órával megnöveltük!

- A 618321122-es kódszámú ellenőr már nem írja fordítva a nevében (Sanyi) az S betűt.

- Az ellenőröknek a külföldi utasok érdekében újabb angol szót tanítottunk meg (fuck), és átvettünk egy újabb, eddig ismeretlen szorzótáblát (a 4-est)

- Tájékoztatjuk az utazóközönséget, hogy a jobb kiszolgálás érdekében a Boráros téri 4-es 6-os villamos megállóban megszereljük a jegykiadó automatát.

- A metrókocsik befogadóképességét +1 fővel megnöveltük, továbbá egy egész metrókocsit kitakarítottunk :)

- A sofőröknek az eddigi Auchan szóróújságok helyett esztétikusabb, Tesco szóróújságokat biztosítunk, melyet a fülkében tetszőleges helyre (ablakban, segg alá, lábhoz) kirakhatnak.

- Unatkozó internetezőknek humoros és egyben szánalmas közleményeket biztosítunk szórakoztatás céljából.

komment komment Címkék: budapest bkv busz metró hülyeség közlemény villamos

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása