BKV-Figyelő

Munkába sietve

BKV figyelő.hu

2007.10.10
17:54

Tisztelt BKV Zrt.!

Ami azt illeti ma nagyon felidegesítettek, és megint csak elkéstem a munkahelyemről.

Ma 2007-10-08-án állok az Örs vezér terén, és megint csak nézni tudom, 22 emberrel együtt ahogy egy majd még egy 244-es busz húz el az orrunk előtt, majd nem jön több. A 22 emberből 10 diák, 5 idősebb ember, és maradék meg menne a munkahelyére. Gondoltam, hogy megkérdezem a buszsofőröktől a bodegában, hogy tudnak-e valamit a 244-es buszról? Erre nekem rontottak, hogy „Minek kérdezi meg, ha látható, hogy nem jön akkor menjen másik busszal, mint pl.: a 44-es abból biztosan elment más öt is.” Rendben, de hogyan, meg meddig menjek? Kikérem magamnak ezt a hangot, feleltem az erősen dohányos fiatalembernek, erre közölte, hogy „Maga ne azt mondjam, hogy nem tudok eljutni a munkahelyemre, hanem azt hogy nem ismerem a környéket!” Itt feltettem a kezem és csak annyit mondtam: Érdeklődtem, és most még nekem van lelkiismeret-furdalásom, de ezt most és itt hagyjuk abba! Majd egy buszsofőr még mondta, hogy hát nagy a forgalom.

Itt egy bibi van, a Rákosi úton tiszta volt az út, nem volt forgalom. Amellett hogy a 144-es busszal mentem az ismeretlenbe, majd minden olyan megállóban ami párhuzamosan ment a 244-sel sokan várakoztak és idegesen telefonálgattak.

A BKV-nak havonta fizetem a BKSZ bérletet, akkor igenis felháborítónak tartom:

1. Hazudnak az embernek a sofőrök!
2. Indulatosan reagálnak bármilyen nemű érdeklődésre.
3. Nem jár az a busz, ami elvinne a munkahelyemre, másokat iskolába?

Nem érdekel hogyan, de könyörgöm oldják már meg, hogy nem maguk miatt késsenek el az emberek!!! Továbbá ezúton kérnék igazolást arról, hogy 2007-10-08-án az Önök illetve a BKV Zrt. hibájából késtem egy teljes órát, mert a 244-es busz 08:42, 08:56, 09:11,09:26-os buszjárataik nem jártak!

komment komment Címkék: budapest bkv busz észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása