BKV-Figyelő

Beszélgető villamosvezető

BKV figyelő.hu

2007.11.26
14:10

Tisztelt Figyelő!

2007. november 17-én délután 13:30-13:40 között utaztam a 37-es villamaoson aminek a kocsiszáma 1304-es volt. Mikor felszálltam - ami már önmagában is nehéz volt - mert az ajtóban két fiatal nő akadályozta a fel és leszállást, mivel a villamos vezetőjével  beszélgetett. A vezető ajtaja tárva nyitva volt.  A két nő ott állt a fülke nyitott ajtajában, és hangosan vihorásztak, a vezető a székével hátraforgott, hirtelen fékezésével veszélyeztette az utasok testi épségét. Mikor megjegyeztem, a kedves hölgyeknek, hogy világosan ki van írva, hogy nem lehet a vezetővel menet közben beszélgetni, akkor ők is és a vezető is kioktatóan közölték, hogy semmi közöm hozzá. Végül mikor közöltem a vezetővel, hogy jelenteni fogom, mert azt gondolom jogom van 7350 Ft-ért biztonságosan utazni, akkor jobbnak látta leszállítani a két hölgyet, és becsukta a fülke ajtót.

Hát ennyit a kedves utasbartát BKV munkatársakról, persze tisztelet a kivételnek, mert azért az is van!!!

komment komment Címkék: budapest bkv villamos észrevétel 37es

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása