BKV-Figyelő

Otthagyta, a párját pedig odacsukta a HÉV

BKV figyelő.hu

2008.05.08
14:23

HÉV vezetőkről eddig post nem született, mostanáig. Annamari a párjával próbált felszállni a HÉV-re, két kerékpárral. A fiú szállt fel előbb, hogy felsegítse a két kerékpárt. Mikor az egyik fentvolt, visszafordult a másikért is és … a folytatást megtudhatjátok, ha elolvassátok a beküldő levelét:) Bár a levél már régi, mégis megtudhatjátok belőle, hogy ne szálljatok fel a HÉV-re.
Tisztelt Cím!

Az alább leírt esemény kapcsán szeretném szíves segítségüket kérni.

2007. 07. 14-én (szombaton) a Szigethalom-Gyártelep HÉV megállóban vártam a párommal az utolsó Budapest felé tartó HÉV szerelvényt. A szerelvény 23.00-kor meg is érkezett. A szerelvény utolsó ajtajához mentünk, mind a kettőnk biciklivel volt. A párom felszállt a biciklijével a HÉV-re, majd le akart szállni, hogy az én kerékpáromat is felemelje, amikoris a szerelmény elindult, az ajtóba "odacsípte" a páromat, engem pedig kerékpárostul a peronon hagyott. Hiába integettem jelezvén, hogy álljon meg, pár méter múlva csupán azért állt meg, hogy az ajtót ismételten becsukja, így a párom ki tudta venni a kezét és a lábát az ajtó szorításából, de sem leszállni, sem engem felsegíteni nem tudott.

Meg kell jegyeznem, hogy az eset rendkívüli módon felháborító, nemcsak azért mert a szerelvény nem várt meg mindkettőnket, vagy mert a páromat odacsípte, hanem mert ha a párom leszáll az én biciklimért, és esetleg akkor csukja be az ajtót, akkor az ő már felhelyezett kerékpárja mindkettőnk nélkül utazik a "semmibe", benne többek között egy nagy értékű fényképezőgéppel. Ez végül ugyan szerencsére nem történt meg, és egy megálló után a párom leszált, és visszajött értem, de így is rendkívül kellemetlen helyzetbe hozott minket a türelmetlen HÉV sofőr, arról nem is beszélve, hogy páromat elég csúnyán megütötte a rá csapódó szerelvény ajtó, és a késő éjjeli országúti hazabiciklizés sem volt igazán élmény.

Szeretném kérni, hogy a fent leírt eseményeket legyenek kedvesek kivizsgálni, és annak eredményéről tájékoztatni.

Köszönettel:
Annamária
BKV válasz:
Tisztelt Annamária!  

Köszönjük, hogy észrevételével megtisztelte Társaságunkat.  Őszintén sajnáljuk, hogy szolgáltatásunk igénybevétele során kellemetlenséget okoztunk Önöknek, melyért ezúton szíves elnézésüket kérjük.
 
Tájékoztatjuk, hogy járművezetőinknek figyelmes és körültekintő munkavégzésükkel, utasaink részére biztosítani kell a vonatra történő biztonságos le- és felszállás lehetőségét.  Bejelentése alapján az érintett járművezetőt a munkáltatói jogkör gyakorló vezető figyelmeztetésben részesítette, valamint felhívta figyelmét az előírások maradéktalan betartásának, valamint a körültekintőbb munkavégzés fontosságára. 
 
Bízunk benne, hogy a jövőben hasonló kellemetlenséget nem tapasztalnak. Ennek reményében Társaságunk járművein kellemes utazást kívánunk Önöknek.
 
 
Budapest, 2007. július 20.
                                   
Üdvözlettel:
 
Szüts Katalin

ügyfélszolgálat-vezető

komment komment Címkék: budapest bkv hév utas válasz észrevétel vezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása