BKV-Figyelő

Rettegni kell a biztonsági őröktől?

BKV figyelő.hu

2008.06.09
17:15

Tisztelt BKV Zrt., Tisztelt Főpolgármesteri Hivatal, Tisztelt DI-SEC Discrate Security Kft.!

Szeretném felhívni a figyelmüket arra a tényre, miszerint a BKV járatain (legfőképp a metrón) dolgozó BKV, illetve DI-SEC alkalmazottak viselkedése, az utazóközönséghez való viszonyuk finoman szólva is megkérdőjelezi az őket alkalmazó cégek személyzeti osztályainak kompetenciáját a munkaerőkiválasztás terén.

A metróbejáratoknál posztoló illetve a metró területén felbukkanó BKV ellenőrök és DI-SEC biztonsági őrök külseje szinte kivétel nélkül ijesztő, fellépésük a legjobb esetben megfélemlítő, de mára eljutottak arra a szintre, amikor a fizikai erőszaktól sem riadnak vissza.

Véleményem szerint (biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül) a jelenlegi helyzet tarthatatlan, nem értem, hogy Önök, mint felelős vezetők, illetve döntéshozók miért kívánják megvárni, amíg a szociopata alkalmazottaik eljutnak addig, hogy embert öljenek szolgálatvégzés közben.

Kérem, szíveskedjenek minél előbb lépéseket tenni annak érdekében, hogy a BKV szolgáltatásának igénybe vételének alkalmával ne érezzem úgy, hogy bármikor bármi megtörténhet velem és ne kelljen attól rettegnem, hogy valamelyik alkalmazottuk pont engem fog kiszúrni magának.

Az alábbiakban beszúrok néhány, az utóbbi ídőben a fentiekkel kapcsolatban megjelent hiradást, amennyiben nem értenék egészen pontosan miről is beszélek:

http://www.hirado.hu/cikk.php?id=282935
http://www.hirado.hu/cikk.php?id=278061
http://www.hirado.hu/cikk.php?id=270494
http://bkvfigyelo.blog.hu/2008/06/03/mi_az_a_discreet_securty
http://bkvfigyelo.blog.hu/2008/06/02/kessel_fenyegetnek_es_verekednek_a_biztonsagiak_az_ejszakai_buszon
http://bkvfigyelo.blog.hu/2008/05/29/ak_47_essel_fenyeget_a_biztonsagi_or

Bízva mielőbbi intézkedésükben,
maradok tisztelettel,

Kucsera András

komment komment Címkék: budapest bkv metró levél utas észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása