BKV-Figyelő

Az utastájékoztatáson spórolnak

BKV figyelő.hu

2008.12.04
15:11

A BKV egy nagy feneketlen pénztárca, amiből több helyen folyik ki a pénz, mint ahány helyen befolyik. Sajnos a takarékoskodás nem az értelmetlenül kidobott milliárdoknál kezdődik, hanem a karbantartáson és az utastájékoztatáson:

Tisztelt BKVFigyelő!

A minap a 60-as buszcsalád valamelyik járatán utazva lettem figyelmes a következő párbeszédre egy utas, és egy, a harmadik ajtónál várakozó néni között:


- Elnézést, ez hanyas busz?
- (körbenéz, táblát keres) Sajnálom, nem tudom.

Az ajtó további beszélgetést nem engedve nagy szisszenéssel bezáródik, a néni vagy fél órás várakozásra kárhoztatva, vagy csak negyedórásra, ez azon múlik, hogy hanyas buszon ültem és ő hanyasra várt.

Viszonylattábla ugyanis egy sem volt a buszon, sem a két oldalsó, sem a hátsó tartóban. Azt megszoktam, hogy a három helyből csak egyen van, a paraméterkönyv változása óta ugyanis nincs elég 160-as és 260-as tábla, de, hogy egy se legyen, az meglepett.

Takács Bence

komment komment Címkék: budapest bkv busz utas panasz tájékoztatás észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS