BKV-Figyelő

Szlogenpályázat: Megsértődött a BKV

BKV figyelő.hu

2009.03.17
12:50

Olvasónk számon kérte a BKV-n, hogy a szlogenpályázatra miért csak ügynökségek küldhetnek be ötletet, magánszemélyeket miért zárnak ki az ilyen akcióból. Hivatalos indoklás szerint magánember azért nem küldhette be ötletét, mert az ehhez hasonló pályázatokon az utasok mindig vicces, gúnyolódó, rosszindulatú megjegyzéseket küldtek be, és ezen a BKV megsértődött. Tehát egyértelműen nekünk köszönhető, hogy a BKV-nak sikerült félmillió forintért megtalálnia a legszánalmasabb szlogent:

Szia Figyelő!

Egy szomorú dolgot kell közölnöm veled: mi, utasok tehetünk arról, hogy a BKV szlogenpályázata zárt volt! Hiszen mi, az utasok küldözgettünk (állítólag) rosszindulatú szlogenterveket a cégnek. Levelemet elküldtem a szlogenes, és a sima BKV e-mail címre is:
 

Tiszelt BKV!

A BKV-figyelő blogon olvastam az Önök közleményét, miszerint 500 000 forint díjazású szlogenpályázatot írnak ki. Érthetetlennek tartom, hogy csak kreatív ügynökségek pályázhatnak, magánszemélyen nem.
Kérem ezen döntésük megindoklását, esetleges felülvizsgálatát!

Köszönettel: Zs. A.

A választ mindkét helyről megkaptam:

Tisztelt Zs. A.! 

Köszönjük, hogy észrevételével megtisztelte Társaságunkat.
Tájékoztatjuk, hogy a BKV Zrt. azért cégek számára írta ki a pályázatot, mert az előző években sok sikertelen pályázatunk volt, amikor mindenki számára hozzáférhetővé tettük a versenyt. Nagy tömegével érkeztek, használhatatlan, és rosszindulatú megjegyzések, amit munkatársainknak egyenként kellett elbírálniuk. Szeretnénk, ha azok a cégek vennének részt a pályázatban, akiknek fő profilja a reklám és médiapiac, és tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Szíves megértését kérjük.

Budapest, 2009. február 12.                              

Üdvözlettel: D. E.

Szerk.: „Tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.” A 4 hónapja bejegyzett Protest PR & Marketing Kft-nek valószínűleg rengeteg tapasztalata volt ilyen téren, hisz ezzel a mindenki által megkedvelt szlogennel mégis csak taroltak a pályázaton.

komment komment Címkék: budapest bkv pályázat ügyfélszolgálat levél utas panasz válasz észrevétel szlogen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása