BKV-Figyelő

Az egyik busz otthagyta, a másikon az ajtók között maradt

BKV figyelő.hu

2009.05.08
15:20

Olvasónknak szerdán igen szerencsétlen napja volt. A Jászai Mari téren várakozott a 91-es/291-es buszra, ami több utast is a megállóban hagyott, lassítás nélkül elhajtott mellettük. Az utasok kénytelenek voltak megvárni a következő buszt, ami bár időben jött, az utas alig tudott rá felszállni, mert alig, hogy fellépett az első lépcsőre, már záródtak is az ajtók:

Tisztelt BKV!
Tisztelt BKV-figyelő!

Mindennap bő egy órát utazom a munkahelyemre, és ugyanannyit hazafelé, szóval sok mindent tudnék mesélni a budapesti tömegközlekedésről. Viszont ami ma délelőtt történt (2009. május 6) az minden eddigin túltett. A Jászai Mari téren várakoztam a 91-es/291-es buszra. A Nyugati pályaudvarról menetrend szerint 11.42-kor induló 91-es busz nem állt meg a megállóban, miközben ott többen is várakoztunk. Esetleg elmulasztottam valamit? Talán integetnem kellett volna? (Ezt a megoldást is be lehet vezetni, de akkor tájékoztassák az utazó közönséget.) Ez magában nem volt "nagy szám", várakoztam tovább.

A Nyugati pályaudvarról menetrend szerint 11.52-kor induló 291-es busz pedig, miközben a középső ajtón szálltam fel, egyszerűen RÁMZÁRTA AZ AJTÓT! Mozdulni sem tudtam, és mivel másodpercekig nem történt semmi, kezdtem attól félni, hogy a busz el is fog indulni! Amikor nagy nehezen kinyílt az ajtó, még csak elnézést sem kért a sofőr...

A vezetőfülke mögötti azonosítószám: 0729, a sofőr vékony arcú, szakállas figura volt. Eddig is megvolt a véleményem erről a járatról, de ....

Kérem észrevételeim kivizsgálását

Üdvözlettel, Orsolya

komment komment Címkék: budapest bkv busz menetrend ajtó utas panasz észrevétel vezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása