BKV-Figyelő

Bűzlött, köpködött, repült

BKV figyelő.hu

2009.05.26
13:10

Jó lenne végre a tömegközlekedési kultúrát megteremteni Budapesten. Jó lenne, ha a BKV-sok nem csesznének ki az utasokkal (tisztelet a kivételnek), az utas megköszönné, ha megvárja busz. Ha ez megvan, akkor akár össze is foghatnának, és együttes erővel léphetnének fel a hajléktalanok, a részegek, és a hangoskodók ellen, valahogy így:

Hello BKV-figyelő,
 
Két hete az általam egyébként ritkán használt 15-ös buszra szálltam fel a Boráros téren. Már amikor beléptek furcsa szagok csapták meg az orromat, nem kellett sok idő ahhoz, hogy konstatáljam, egy saturészeg fazon miatt van illatfelhő, aki ráadásként többször ürítette szájában lévő testnedvét, ergó köpködött. Mivel a busz még nem indult el, az egyik utas szólt a sofőrnek, hogy intézkedjen. A sofőr teljesen kulturáltan odalépett az illuminált utashoz és közölte vele, hogy mivel ittas, köpköd, feltehetően jegye és bérlete sincs szíveskedjen lefáradni a buszról. Habozott egy kicsit a kedves utas, de belátta, hogy ennek itt vége és leszállt.

Köszönet a busz vezetőjének a normális és hathatós intézkedésért.
 
Caisse d'Epargne

komment komment Címkék: budapest kultúra bkv busz hajléktalan részeg utas észrevétel dicséret vezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása