BKV-Figyelő

„Örülj, hogy idáig elhoztam a segged te kis k*csög!” –mondta a buszvezető

BKV figyelő.hu

2010.01.18
10:40

Zsolt a sztrájk alatt „igazi BKV-s” buszvezetővel találkozott. Olvasónk megkérte a 161-es busz vezetőjét, hogy ha úgyis a garázsba megy, legyen olyan kedves, és vigye el őt is valameddig, hogy ne kelljen annyit sétálni. A buszosnak nem tetszett a kérés, felszólította az utast, hogy takarodjon le a buszról, és örüljön annak, hogy idáig elhozta a seggét.

Ha te is tömegközlekedsz, és a szolgáltatással nem vagy elégedett, írd meg panaszod a BKV-figyelőnek, megpróbálunk segíteni. Leveledet a bkvfigyelo@gmail.com címre várjuk!

Kedves BKV figyelő!

Tegnap este a 161-es járaton a következő elszomorító eset történt meg velem:
 
Az említett járat 23:33 körül érkezett a Nagyszentmiklósi úti megállóba Örs vezér tere felől! A busz egészen Rákoskeresztúr városközpontig vitt engem. A menetrendben az áll, hogy ez a járat a Kucorgó térről 23 óra után már csak Rákoskeresztúr városközpontig közlekedik. Én ezel tisztában is voltam ám azzal is, hogy a sofőröknek kötelező megállni azokban a megállókban ahol emberek állnak és addig elvinni őket addig a megállóig ameddig az nem akadályozza őket a garázs felé! Éppen ezért hittem azt, hogy az említett járat elvisz egészen a Bakancsos utcai megállóba.
 
Miután a buszsofőr megállt Rákoskeresztúron rám szólt felháborító stílusban (idézem): „Na, mit állsz még ott? Húzzál már le a buszról”. Ekkor kultúráltan megpróbáltam kérni, hogy ha úgy is a Pesti úton halad végig, akkor legyen kedves és vigyen el ez említett megállóba! Erre a buszsofőr minősíthetetlen hangnemben közülte velem, hogy Ő nem a Cinkotai buszgarázsba tart, hanem egy másikba és szintén ebben a stílusban leparancsolt a buszról.
 
Sajnálatosan azonban történetem még nem ért véget! Miután leszállított a sofőr utánam kiabált, hogy én mi alapján merek vitatkozni vele és felszólított, hogy takarodjak el. Ezek után úgy döntöttem, hogy vitánk értelmetlen így ott hagytam a sofőr urat és elindultam gyalog hazafelé. Azonban 5 perc sétálás után utolért engem buszával és lelassított az én tempómhoz. Kinyitotta a busz első ajtaját és a már tőle megszokott kultúráltsággal folyamatosan szidott! Idézem: „Örülj, hogy idáig elhoztam a seggedet a Kucorgótól te kis k*csög! Mit magyarázol nekem?” Ez alatt szándékosan lassan hajtva ócsárolt engem a járdáról. Figyelmeztettem, hogy felírom a buszának rendszámát, ám Ő erre azt válaszolta: (idézem) „Leszarom, hogy mit csinálsz, úgy sem fognak engem elkapni!” Hangsúlyozom, hogy ez alatt folyamatosan és szándékosan a forgalmat akadályozva és veszélyeztetve lassan hajtott nyitott első ajtóval a Pesti úton! A legfelháborítóbb mondata azonban ez volt: (idézem) „Az olyanok miatt, mint Te tart az ország ott ahol most van” Ezek után nyomdafestéket nem tűrő szavakkal búcsúztunk el egymástól és hajtott el végig a Pesti úton!

Felháborító, hogy ilyen embereket volán mögé engednek!

Üdv: Zsolt

komment komment Címkék: budapest bkv busz utas panasz észrevétel vezető 161 es

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása