BKV-Figyelő

Rosszul megy a bolt? ?A Boráros téren koldult a BKV-ellenőr

BKV figyelő.hu

2010.01.21
11:30

„Kérem szíveskedjenek jobban fizetni ellenőreiket!” –így kezdi levelét Mariann. Olvasónktól egy 35 körüli nő pénzt kért a Boráros téren tegnap. Később kiderült, a nő egy BKV ellenőr, karszalagot is viselt. Vajon a sztrájk alatt nem dolgozó ellenőr így akar plusz bevételhez jutni? Olvasónk BKV-nak írt panasza alant:

Tisztelt BKV!

Kérem szíveskedjenek jobban fizetni ellenőreiket. A mai napon 9 óra magasságában vártam a 4-es villamost a Boráros téren. Feltűnt egy oldaltáskás, 35 körüli nő, ránézésre az Önök alkalmazottja (ellenőr státuszban). Ezért meg is lepődtem, amikor már másodikként, de megszólított, hogy "tudnék-e adni pár forint aprót, a gyerekének gyűjt tápszerre". Nem tudtam adni.

A második meglepetés viszont akkor ért, amikor egészen pontosan 12.32 perckor a Móricz Zsigmond körtéren ugyanez a hölgy és kollégája karszalaggal a kezén leszállított egy utast a szerelvényről, és megbírságolta.

A hölgy nyilvánvalóan elvégezte a céges oktatás keretein belül a legmagasabb fokú etikai tréningeket, ezért csak arra a következtetésre tudtam jutni, hogy az amúgy szoptatós anyákat ellenőrként alkalmazó cégük ellenőreiket nem fizeti meg. Javaslom egy alapítvány létrehozását, biztosan sokan lesznek, akik támogatnák a kollégákat ezzel-azzal.

Üdvözlettel: M. Anna

komment komment Címkék: budapest bkv villamos ellenőr utas panasz 4 es észrevétel 6 os

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása