BKV-Figyelő

Megtarthatja a talált mobiltelefont a buszvezető?

BKV figyelő.hu

2010.01.27
11:20

Múlt héten mindenki természetesnek vette, hogy egy buszvezető a talált mobiltelefont visszaadta a tulajdonosának. Olvasónk lánya tegnap reggel a 169E buszon hagyta el a telefonját, amit egy utas megtalált, és leadott a vezetőnek. A mobil ezután eltűnt. A buszvezető azt mondta, odaadta egy idegennek, aki azt állította, elviszi az iskolába. Olvasónk szerint a buszvezető tette el a telefont. (Szerinted tényleg a buszvezető tette el a telefont? A levél végén szavazz!)

Tisztelt BKV-figyelő!
 
A lányom 2010.01.26-án reggel iskolába menet elvesztette a telefonját a 169E buszon. (rendszáma BPI-996). Egy kedves utas megtalálta és átadta a buszvezetőnek. Ezután a telefon eltűnt! A vezető azt állítja, hogy a buszon oda ment hozzá egy férfi aki azt mondta, hogy ő tudja hol az iskola és elviszi oda. Csak az a baj, hogy Pécelen nem egy iskola van!

A buszvezető  oda adta egy teljesen ismeretlennek  embernek a telefont. Akit nem ellenőrzött le, nem kért tőle semmilyen iratot. Szolgálatszegést követett el mert neki  senkinek sem szabadott volna átadni csak kizárólag hivatalos úton. Nekem több tízezer forint lett a károm. Ők meg majd kivizsgálják közölték. Ami hónapokba is bele telik. Vajon lesz felelőse ennek az ügynek?
 
Felháborító! Hová tűnik a talált tárgy? Ha jó a tárgy akkor a buszvezető megtartja?

komment komment Címkék: budapest bkv busz mobiltelefon utas panasz észrevétel talált tárgy vezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása