BKV-Figyelő

Koszos járművek és megállók: 7 milliárdot költ takarításra a BKV

BKV figyelő.hu

2010.01.29
20:00

A lenti levelet és képet olvasónk küldte a BKV ügyfélszolgálatának. István a 148-as buszon utazott, ahol megfogta a kapaszkodót, mely megfogta a tenyerét. Ilyen, és ennél koszosabb buszokkal minden nap találkozunk, és mindig megkérdezzük magunktól, hogy vajon takarítják-e őket? A BKV szerződései szerint igen. A cég több mint 7 milliárd forintot fizet két takarítócégnek (évi közel 2,5 milliárd forintot) akik ezért a összegért papíron a járműveket és az épületeket takarítják. Ezért a pénzért tényleg csak ennyire futja? A szerződés alatt olvasónk levelét és képét találod.


A teljes szerződést elolvasnád? Kattints ide!
 

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Néhány tízperccel ezelőtt a 148 számú viszonylaton közlekedő LOV856 forgalmi rendszámú kocsijuk egy kapaszkodóján fogózdkodva tettem szert a csatolt fotón látható találkozásra.

Rendszeres utasukként immáron hozzászoktam, hogy járműveik külseje olyan mocskos, hogy az ablakok rajta valósággal átláthatatlanok, de hogy járműveik kapaszkodóin ilyen mértékű kosz felgyülemlését megtűrik, kérem, hogy illetékes kollegájuk érdemben kommentálja.

Tisztelettel maradok hű utasuk, J. István


Mocskos BKV címmel küldte a következő képeket egy másik olvasónk, Balázs:

komment komment Címkék: budapest bkv busz kosz utas panasz takarítás észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása