BKV-Figyelő

Mi lesz a Thököly úti villamossal?

BKV figyelő.hu

2011.04.07
17:19

A címben szereplő kérdést olvasónk tette fel az alább olvasható levelében. A villamosközlekedés a hivatalos álláspont szerint csak szünetel (1997 márciusa óta), emiatt többen abban reménykednek, hogy a 4-es metró második szakaszának elkészülése és a Thököly út teljes felújítása után újraindul a villamosközlekedés. Sőt, sokan azt sem tartják kizártnak, hogy pályafelújítás után gyorsvillamos formájában itt valósul meg a 4-es metró második szakasza. Ti mit tudtok, mik a tervek? Olvasónk levele a kép alatt olvasható.

Kedves BKV-figyelő!

Blogod egyik rendszeres olvasója vagyok, megmondom őszintén, csak olvasom, hozzá még nem szóltam.

Minden tiszteletem, hogy ilyen eredményesen működik az oldal, és hatással tud lenni a BKV-ra, ezért is kereslek meg egy kéréssel: ki tudod deríteni, mi a tervük - az ?ideiglenesen szüneteltetett? - Thököly úti villamossal? Miért jó nekik, hogy komplett buszokat tesznek tönkre a macskakövön, és egy gyakorlatilag történelmi villamosvonalat szüntetnek meg?!

Nem tudom, jársz-e arra, de komoly betonozási munkák folynak már, és nem úgy tűnik, hogy számíthatunk sínpárokra...

Segítségedet előre is köszönöm!

Üdvözlettel és munkádhoz további sok sikert kívánva: K. László

komment komment Címkék: budapest közlekedés bkv metró levél villamos utas keleti pályaudvar észrevétel thököly út bosnyák tér

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS