BKV-Figyelő

A lenőtt lombkoronától nem látni a le- és felszállókat a Karinthy Frigyes utcai megállóban

BKV figyelő.hu

2011.06.03
17:59

Úgy tűnik, hogy mostanában csak balesetveszélyes megállókkal, állomásokkal foglalkozunk. Tegnap veséztük ki a Kossuth Lajos téri balesetveszélyes mozgólépcsőt, ma pedig egy buszvezetőnek hála a 33-as és a 86-os autóbusz Karinthy Frigyes utcai buszmegálló balesetveszélyes fáit mutatjuk be nektek. Ahogy az a lenti levélben olvasható, a megállóban lévő fa lobkoronája annyira lenőtt, hogy a hátsó ajtóknál alig látható a le- és felszálló utas, illetve az ajtóhoz lenyúló ágak rosszabb esetben a leszálló utas szemét is kiszúrhatják. Ha vannak még ilyen balesetveszélyes, rosszul belátható buszmegállók, akkor fotózzátok le, küldjétek el bátran!

Tisztelt BKV-figyelő!

Volt egy cikk hogy a troliról, a Radnóti utcai megállóban a 4. ajtónál nem lehet leszállni, mert útban van egy öles fa. Most akkor én küldenék egy olyant hogy mit (nem )lát a buszvezető.

Helyszín Bp. 11. ker. Budafoki út, Karinthy Frigyes utcai 33,33E és a 86-os buszmegálló. Nem lehet látni a fa lombkoronájától a le-fel szálló utasokat 3-as és 4-es ajtóknál, mert már annyira lenőtt a lombkorona. Valamint a 2-es ajtónál le-és felszálló utasnak le kel hajolnia, mert ha nem teszi, akkor a faágak sérülést okozhatnak az arcon, rosszabbik esetben a szemét is kiszúrhatja, megsértheti. Valamint a 2. ajtó után van egy fél akácfa  azért csak fél mert egyszer tükörszár töréssel ketté tört. Most meg úgy fejlődik, mint egy bokor ami szintén visszapillantásban gátolja a vezetőt. Remélem hogy a képeken jól látszódik.

Remélem hogy  nem történik ebből baleset ,és mielőbb megoldódik a probléma. Ha tudsz intézkedj ezzel az üggyel kapcsolatban.

komment komment Címkék: budapest kép bkv dolgozó busz baleset tükör ajtó utas észrevétel vezető megálló 33-as

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása