BKV-Figyelő

A jó fej pénztáros nem ráz le

Király Dávid

2013.05.13
15:53

Szeretjük a pozitív történeteket, még az egészen aprókat is, mint amilyen Andreáé.

Április 27-én, szombaton délután fél 3 tájban mentem bérletet venni a Bosnyák téri bérletpénztárba, ami délután 3-ig volt nyitva. Az ott lévő hölgytől a bérletvásárlást követően segítséget értem, mert az előző havi bérletem áfás számláját nem találtam meg, és kértem, hogy ha tud, adjon másolatot, mert le kellene adni a munkáltatónál.

A hölgy megkérdezte kb. mely nap, mikor és hol vettem az április bérlet, majd közel 10-15 percen keresztül kutatott a gépében, hogy tudjon másolatot adni. Végül ő vette észre, hogy viszonteladónál lett véve a korábbi bérlet, ezért arról másolatot nem tud adni, de a vásárlás helyén érdemes megkérdezni.

Tájékoztatásából kiderült, hogy nem gépi, hanem kézi, tömbös számlát kaphattam (én végig gépi számlát kerestem) amelyet aztán végül megtaláltam otthon más, hasonló számlákkal véletlenül összefogva.

Ezúton szeretném segítségét megköszönni és azt is, hogy nem próbált meg semmilyen kifogással lerázni szombat délután, 5-10 perccel a munkaideje lejárta előtt.

A poszthoz a BKV-figyelő Facebook oldalán tudtok hozzászólni: http://www.facebook.com/bkvfigyelo

komment komment Címkék: bérlet áfás számla Bosnyák tér jegypénztáros

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS