BKV-Figyelő

Szólj a sofőrnek, ha nyitva maradt az ajtó! - videó

Király Dávid

2013.08.28
13:14

A BKV-Figyelő Facebook-oldalán több, nyitott ajtóval elinduló/haladó buszról jelent meg videó. Gyakori hozzászólás, hogy ilyenkor nem videózni kellene, hanem szólni a buszvezetőnek. Amint András leveléből kitűnik, ezúttal ez sem maradt el.

Ma (augusztus 28.) a 120-as buszon utaztunk, amikor az Angyalföld vasútállomás megállónál megállt a sofőr, majd az első ajtó ablakait letörölte újságpapírral. Indulás után a vezető nem zárta be körültekintően az ajtókat. 

120busz.jpg

A buszvezető észre sem vette a malőrt, az ajtó mellett ülő utasok kiabáltak előre a sofőrnek, hogy nyitva maradt az ajtó. (Mi a busz hátuljában ültünk.) Végül az ajtó mellől egy úriember sétált előre, ahogy a felvételen is látszik. A videó délelőtt készült; a menetrend szerint pontosan ment.

komment komment Címkék: videó nyitott ajtó 120-as busz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS