BKV-Figyelő

FUTÁR? Le van szarva!

Király Dávid

2013.08.30
14:23

Noha a város egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontja (vagy talán éppen ezért), az Örs vezér tere sosem volt Budapest büszkesége. Ha a belváros "Budapest Szíve", akkor ez valami egészen furcsa testrésze lehet. Péter az ottani állapotokra hívta fel a figyelmet.

Az Örs vezér terén található HÉV állomás kijelzői már hetek (talán már hónapok) óta nem működnek, helyette egy szép, méretes "JAVÍTÁS ALATT" feliratú papír díszeleg az indulási időpontok helyén. Tehát már jó ideje fogalma sincs az embernek, hogy melyik HÉV mikor és hová fog tartani. Ebben csak a kihelyezett menetrend, vagy egy okostelefon nyújthat segítséget. Ez igen kellemetlen annak, aki nem minden nap HÉV-ezik és nem tudja fejből az indulási időpontokat.

futar_galambkaki.jpg

További bosszantó tényező, hogy az említett kijelzőtől alig 5 méterre található kettő darab méretes FUTÁR kijelző, a gomba oldalán. S tudom, hogy még nem éles a rendszer, ezért "nem működik". Arra viszont van idejük az illetékeseknek, hogy folyamatosan cserélgessék eme két kijelzőn a propagandaszöveget, hogy a BKK mekkora fejlesztést hajtott ezzel végre.

Kérdem én, hogy ha már így tudják rajta módosítani a kiírásokat, akkor annak tudatában, hogy a HÉV kijelzők már jó ideje nem működnek, miért nem tudják manuálisan kiírni az indulási időket? Mert jelenleg semmi másra nem jók, minthogy gondosan felfogják a pénztárnál sorban álló emberek fölül a galambkakit. Amit persze nem takarítanak le róla, úgyhogy igen kulturáltan néz ki.

ors_kijelzo.jpg

komment komment Címkék: galambszar HÉV Örs vezér tere FUTÁR

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása