BKV-Figyelő

Trolival jár a Mikulás, nem szánnal!

Király Dávid

2013.12.06
17:35

Mikulás napján nem is jelentkezhetnénk mással, mint egy kedves, télapós történettel. Sőt, kettővel! Az elsőt Anna küldte, a másikat a BKV.

Csak egy kis szösszenetet szeretnék megosztani. Nem mindig rossz ez a BKV! Én mindig is szerettem, soha semmilyen attrocitás nem ért, csak jó élmények, pedig 18 éve élek Budapesten. Kb. 15 perccel ezelőtt is (csütörtökön - a szerk.) a BKV aranyozta be estémet.

troli_wagnergabor.jpgA kép illusztráció (Fotó: Wagner Gábor)

Hazafelé tartottam, a Bethlen Gábor utcán sétáltam hazafelé, és éppen szembe jött velem a 78-as trolibusz egyik járata. Arra lettem figyelmes hogy nem más, mint a Mikulás vezeti! Nagyon megmosolyogtam, és ezt a kedves Mikulás bácsi is észrevette, így integetett nekem! Szebbé tette az estémet, az egész napi munka után.

Szóval nem csak felháborodni kell/lehet. Van egy-két igen kedves vezető és ellenőr, és őket el kell ismerni, úgy érzem, hiszen naponta nagyon sok emberrel találkoznak, és vidámak tudnak maradni minden gondjuk ellenére. Egy élmény volt. Köszi BKV!

A Mikulással azonban nemcsak Anna találkozhat a BKV-n. Pénteken a 72-es troli vonalán fogyatékos gyerekek utazhatnak együtt a Mikulással. A BKV közleménye.

A BKV Zrt. idén útjára indít egy rendhagyó trolibuszt, a Télapó Trolit, melyen ezúttal fogyatékkal élő gyerekek utazhatnak együtt a Mikulással.

December 6-án pénteken 14.00 órától közlekedik a 72-es vonalon a Télapó Troli, melynek ötlete egy járművezető kollégánktól származik, akinek régóta szívügye a fogyatékkal élők segítése, támogatása.

A jármű a Podmaniczky utcai megállóból indul, és csak korlátozott számú megállóban áll meg: Állatkert, Széchenyi Fürdő, Közlekedési Múzeum, Vakok Intézete. Végállomás: Arany János utca.

A BKV elkötelezett a társadalmi felelősségvállalásban, és külön öröm, ha gyerekeknek szerezhetünk boldog perceket.

komment komment Címkék: gyerekek télapó troli Mikulás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása