BKV-Figyelő

Megvan az egyik firkáló?

BKV figyelő.hu

2008.03.22
21:42

UPDATE2: snik egy graffitis fórumon szabályosan beismerte, hogy ott volt, mikor kisiklott a villamos, de "Ő nem gondolta volna". A fiatalember adatlapjára mutató linket tettünk közzé tegnap, melyet egy névtelen olvasónktól, e-mailben katunk. A ma este felmentem egy graffitis oldalra, és a fórumon a következőt találtam:



Egy másik:
UPDATE1: 14-es villamos

Annyira belemerültem ebbe a témába, hogy a keresgetni kezdtem hasonló videót a YouTube-on. Nem tudom, ki és milyen célból tette fel, de mivel az egy teljesen nyilvános oldal, az arcuk kikockázása nélkül kerültek oda fel, így valami célja biztos volt vele. Mivel mindenki a személyiségi jogok miatt lenne felháborodva, nem teszem ide ki a videót, csak egy linket, mely átdob a YouTube-ra.
Tisztelt BKV!

2008. március 20-án este kisiklott egy villamos a Fehérvári úton, mellyel kapcsolatban már írtam Önöknek. Mint később kiderült, a kisiklott villamos vezetője mondta a videón látható embereknek, hogy „ennek a villamosnak már úgy is mindegy” ezért firkálták össze, a videón látszik, hogy a járművezető el is sétál mellettük.

A mai napon egy neve elhallgatását kérő fiatalember írt nekünk, aki elmondta, hogy ismeri a videón látható fiatalembert, illetve további képet küldött, melyen egy teljesen szétvert villamos látható. A levél írója annyira figyelmes volt, hogy egy IWIW-es adatlapot is küldött, melyen az eseményeken részt vett egyik srác látható. Az sem kizárható, hogy a villamos elé került papírköteget is ő rakta a sínekre. Elővigyázatosságból az adatlapot lementettük, fényképekkel együtt. Kérjük a rendőrségi feljelentést megtenni.

Alant a beküldő levele olvasható (Az utolsó két sor sajnos ilyen hiányos volt.):
 
Üdv

http://bkvfigyelo.blog.hu/2008/03/21/kisiklott_egy_villamos_a_fehervari_uton
Ehhez a témához szeretnék hozzászólni, névtelenül.

Böngészgettem egy keveset és ezt találtam:

http://www.fotolog.com/screampunk1/41347622 - az egyik nyomoronc, aki megtalálható az iwiwen is, itt:

MODERÁLVA

A többi nem mondanék ide jelzőt meg semmit, szóval a többiről nincs nagyon in

Remélem valamicskét tudok segíteni a dologban, de tényleg megkérek mindenkit hogy semmiféle in

további sok sikert a blogoldalhoz

komment komment Címkék: budapest iwiw bkv villamos rongálás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása