BKV-Figyelő

Műszerfalnak támaszkodva kényeztette a buszvezetőt

BKV figyelő.hu

2009.08.12
08:50

Olvasónk nem mindennapi eseménynek volt szemtanúja a 33-as buszon. A busz fiatal vezetője bezárkózott a vezetőfülkébe egy csinos, fiatal nővel, aki a műszerfalon támaszkodott, és időnként simogatta a sofőrt különféle testrészein. Gondolom a férfi olvasóink lettek volna a buszvezető, női olvasóink pedig a csinos hölgy helyében. De abban remélem mindenki egyetért, hogy ennek nem a fülkében van a helye.

Kedves BKV-figyelő!

2009. augusztus 9-én délután a BPI 171 frsz. 33-as jelű autóbuszon, amely 15:05-kor indult a nagytétényi végállomásról, a következőt tapasztaltam jó néhány utastársammal együtt:

A fiatal, nyitott inges, napszemüveges vezető mellett, bent a vezetőfülkében (a fülkeajtó becsukva), a műszerfalon fenn ülve (támaszkodva), háttal a menetiránynak ült a pilóta barátnője, felesége, húga, vagy akárkije, az szinte mindegy! A hölgy szőke volt, haja kb. vállig érő, varkocsba hátul összefogva, valami rikító sárga alsó részben, nadrág vagy szoknya (nem látszott, hogy mi, mert a fülkeajtó takarta). Vezetés közben folyamatosan beszélgettek, a hölgy időnként végigsimított a pilóta különböző testrészein.

Közben voltak zebrák gyalogosokkal, leszállók és felszállók, sőt a budatétényi (Rózsakert utcai) sorompó is, de őket semmi nem zavarta! Ha valami baj történt volna, ki lenne a hibás? ( Egyébként nem vagyok irigy.)

Másenyka

komment komment Címkék: budapest bkv busz beszélgetés utas panasz észrevétel vezető 33 as fülbe

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása