BKV-Figyelő

„Profi” terroristák fenyegetik a BKV-t

BKV figyelő.hu

2010.01.14
12:20

A sztrájk első és harmadik napján is robbantással fenyegették meg a BKV-t. A magát BA-S-nak hívó szervezet e-mailben küldi el fenyegetését. A levelet csak a BKV-nak és blogunknak küldi el.

Az első levelet 11-én éjszaka kaptuk. Akkor –mivel nem tudtuk, hogy a BKV olvassa-e- kötelességemnek éreztem, hogy jelezzem a fenyegetést, ezért a levelet továbbítottam a rendőrségnek, és egy rövid szöveges üzenetben ezt jeleztem is nekik. Megkapták, a BKV is intézkedett, az érintett garázsokat, kocsiszíneket átvizsgálták.

A második levél tegnap éjszaka jött egy másik címről, ugyan azzal a névvel, ám ezt csak ma reggel tudtam elolvasni. A rendőrséget a BKV értesítette, a tűzszerészek ma a metrót vizsgálták át. Idézek a levélből, figyeljétek a dátumot:

Felhívjuk a BKV felsővezetői és dolgozói figyelmét, hogy a Január 13.-i napon, a BKV sztrájk harmadik napján, csütörtökön: - 6:30 és 8:30 között az alábbi helyek valamelyikén várható robbantás:

Batthyány tér, metróállomás, Déli pályaudvar metróállomás és Máv-állomás területe, Blaha Lujza tér, metróállomás, Klinikák metróállomás, Arany János utca metróállomás, Dózsa György út metróállomás és az említett állomások közeli alagútszakaszok.

A fenyegetés a BKV-sztrájk (És a kapcsolódó MÁV-szolidaritás) azonnali felfüggesztéséig fennáll.

Igen… Terroristáink annyira profik, hogy maguk se tudják, mikor szeretnének robbantani. Január 13 az mindenhol szerda, csütörtök pedig 14-e.

Szép dolog egyébként, hogy megpróbálnak fellépni a sztrájk ellen, de talán nem így kellene. Mi értelme van annak, hogy a sztrájk alatt is megbízhatóan működő metrót is leállítják? Ezek tényleg „profi” terroristák.

komment komment Címkék: budapest bkv fenyegetés bomba sztrájk utas támadás észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása