BKV-Figyelő

Át a piroson 2.

BKV figyelő.hu

2007.07.02
23:19

Szombaton utaztam Pesterzsébetre a 23-as busszal. Kb. 17:06perc lehetett mikor indult a busz. Nagy kék ikarus,a kedvenc, nagydarab sofőrrel. Haller utca megálló előtt van egy lámpa, aki arra jár, ismeri. Az a lámpa nem csak a sima kereszteződés miatt van ott, hanem a zebra és a villamos miatt is. Ez volt az első piros lámpa, amin átmentünk, de nem akár hogy. Váltott a lámpa, először ugye sárgára, ekkor még jó messze voltunk tőle, mikor piros lett, akkor se épp előtte voltunk. A sofőr egy pillanatra elgondolkodott azon, hogy megálljon-e (ezt egy kis fékezéssel éreztette) de egy nagy gázzal át is mentünk. Megtörtént az utas csere, ezután indultunk volna, persze a sofőr a lámpát már nem látta, mivel jóval mögötte voltunk. Balról jött is a villamos, csak a körültekintésének köszönhető, hogy nem történt semmi. Ilyenkor még azt mondtam, hogy ezt hagyom, nem írom meg,  felesleges. Este ugyan ezzel a busszal és sofőrrel mentem haza. Egy piros lámpás eset itt is volt, a Közvágóhídnál a híd alatti lámpánál, itt is olyan stílusban mentünk át, mint idefele, csak most majdnem egy biciklis látta kárát. Tényleg ilyen ember felel több mint száz ember életéért?

komment komment Címkék: bkv busz észrevétel 23 as buszvezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása