BKV-Figyelő

Kisiklott a 2-es metró a Deák térnél

BKV figyelő.hu

2007.07.09
10:35

Kisiklott a 2-es metró a Deák téri megálló kihúzó vágányán, tájékoztatott Bíró Erzsébet, a BKV sajtóügyeletese hétfőn. A metróban ekkor utasok már nem tartózkodtak, így személyi sérülés nem történt, tette hozzá. A baleset miatt a 2-es metró teljes vonalán metrópótló autóbuszok közlekednek, mondta Bíró Erzsébet.(a kép illusztáció)

Friss: Ismét zavartalan a metró közlekedés a Déli pályaudvar és a Deák Ferenc tér között!

Szombaton kezdődött meg a 2-es metró felújításának második üteme, így augusztus 19-ig a metró csak a Déli pályaudvar és a Deák Ferenc tér között jár. Az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között hat hétig metrópótló autóbusszal lehet utazni.

A felújítás ideje alatt sűrűbben közlekedik az 1-es, 1A, 4-es, 6-os villamos, a Keresztúr-busz, a 9-es, 85-ös, gyors 85-ös, 98-as és gyors 98-as jelzésű autóbusz, olvasható a BKV közleményében.

[index / MTI / Bf]

 

komment komment Címkék: index mti metró baleset bkvf

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása