BKV-Figyelő

Életre kelt a kijelző

BKV figyelő.hu

2007.07.21
09:43

A BKV járműparkjában faját egyedüliként képviselő Ikarus-Agora gyártmányú busz magányos lelkében valami megmozdult. Talán a jóságos Busztündér látogatta meg álmában a 136GY járat vonalán közlekedő járművet, és varázspálcájával suhintva rávarázsolta a következő megállók nevét az eleddig döglötten ásító fényújság-szerű kijelzőkre.
 
Így legalább a vonalon közlekedő buszok (fokgyemes Ikarus 435-ösök) közt van egy olyan kakukktojás, amin lehetőség nyílik értesülni a következő megálló nevéről a környéken nem ismerősek számára. Ugyanis hiába a fokgyem kijelző, ha az olvasható rajta, hogy KLGSDGSDHDHxcbcxb+546486.
 
Sajnos a Busztündér elfelejtett varázsolni egy gépkislányt is - bár ahhoz szükség lenne hangszórókra is, amelyeket szemmel láthatólag nélkülöz a busz.
 
Üdvözlettel:
posy

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása