BKV-Figyelő

BKV táblák

BKV figyelő.hu

2007.08.21
16:00

A BKV már a városhatárban levő buszmegállóiba is kitette – sőt még azon is túl, az állomásnevet tartalmazó táblákat. A képen még az is megfigyelhető, hogy egy megállónak két neve is van, az egyik BKV-s (Székesdülő Ipartelep), a másik a Volánbuszos elnevezésű (Tetőcserépgyár). Na igen, remélem, hogy a 300-as számú Volánbusz járatoknál ezt is megoldják.

Azért itt jegyezném meg, hogy nem egy helyen még hiányzik, a második kép a Károlyi István utcában készült. Tudom, hogy a 147-es járatra Alfa Localokat tettek be, de akkor is, ez nem mentség rá, hogy a kijelzője megjeleníti az állomásneveket is (főleg akkor, ha valaki a megállóban akar tájékozódni, hogy most melyik megállóban van).

Ha már úgyis BKV táblákkal kezdtem el foglalkozni, akkor ez az összefirkált táblát sem hagyhattam ki, amit a 79-es troli (nem 89-es), Ipoly utcai megállójában lehet megtalálni (Keleti fele). Tudom, szó van róla, hogy nem egy járat más számot kap (az oldal alján van róla a vele kapcsolatos információ), de én úgy tudom, hogy a trolibusz számok megmaradnak (pedig valaki már Internetes petíciót is indított ez ügyben, hogy az összes fővárosi trolibusz vonalat át kéne számozni). A hosszú várakozási idővel kapcsán szerintem az illető nagyon elnézhette az óráját, vagy csak szimplán baromságból firkálta rá (én az utóbbira tippelek).

Készítette: Labzo

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása