BKV-Figyelő

Füvezés a Combinon

BKV figyelő.hu

2007.08.31
01:02

 

Tisztelt BKV Figyelő !


Egy észrevételemnek szeretnék hangot adni. Augusztus 25-én szombaton kora reggel fél 6 tájékában szálltam fel a Margit sziget felé tartó Combinora a Blaha Lujza téren. A villamoson már utazott egy 6-8 fős, szerintem, bedrogozott társaság, aminek több tagja is dohányzott, lehet éppen füves cigit szívtak. Elég kábák voltak .Az utasok közül senki nem mert nekik szólni, hogy fejezzék be a dohányzást, de a körülöttem állók és ülők közül mások is megütköztek ezen. Bevallom, jómagam sem mertem szólni, mivel nő vagyok és nem egy kigyúrt férfi. Gondolom, a villamos vezető ezt a fülkéjéből nem látta,   ha látta is, nem kötelessége rendet tenni, ezt nem tudom, nem őt szeretném felelősségre vonni. Úgy emlékszem, hogy amikor a Combinokat elindították,  mindegyiken volt több ellenőr és mellettük kék inges  utaskísérők/ talán így nevezhetném őket/. Amikor érdeklődtem, hogy kik ezek a kék ingesek, azt mondták, hogy ők ügyelnek, hogy ne legyen rendbontás a Combinokon. Nagyon sajnálom, hogy ők már eltűntek a járatokról.


Szombat, vasárnap hajnalban egyszerűen förtelem utazni a Combinokon a Margit sziget felé. Én megértem, hogy az ifjúságnak buliznia kell, de egyre dráguló bérlet mellett miért kell nekünk ilyen utazási körülményeket elviselni.  Jó lenne, ha a kék ingesek, ha valóban ez volt a feladatuk,  visszatérnének legalább a hétvégi bulikat követő hajnali pár órára a villamosokra.


Tisztelettel: Takács Katalin

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása