BKV-Figyelő

Levél a BKV-nak

BKV figyelő.hu

2007.09.04
15:00

Egy kedves olvasónk küldte el nekünk levelét, melyet a BKV-nak küldött. Olvassátok el, hogyan szívatott a BKV munkába igyekvő utasokat szeptember első napján.

Tisztelt BKV Zrt!

A mai nap folyamán az Örs vezér téren álltam vagy negyven percet, úgy hogy az időjelző folyamatosan azt jelezte, hogy a busz x perc múlva el fog indulni. Majd elment egy busz, majd még egy busz.

A második busz elmenetele után, úgy hogy a megállóban álltam és vártam sokad önmagammal együtt, bementem az Örs vezér téren található kis pavilonba, ahol néztek rám bután, hogy mi az hogy a 244-es busz nem áll meg?! Amikor már tényleg elkéstem és a főnököm őrjöngve hívott fel „hol vagy?” kérdéssel akkor felhívtam az önök ügyfél szolgálati számát, ahol egy fiatalemberrel beszélve tudtam meg, hogy a 244-es buszok a reggeli csúcsforgalomban csuklós busszal közlekednek, és a váltás kisbuszokra nem jött össze, mert útfelújítás, meg iskolakezdés van. Én nem akarok aggályoskodni, de engem ez nem érdekel, akkor amikor a számláló folyamatosan jelzi a buszok indulását, és amikor térkép hiánya nélkül nem tudok „A” pontból eljutni „B” pontba.

A kérdésem az az, hogy hányszor fogok elkésni a munkahelyemről, mert a 244-es buszvezetők nem tudják megoldani az átváltás? Illetve miért nem értesítettek senkit arról, hogy ez a gond előfordulhat? Rajtam kívül álló okok miatt nem szeretek elkésni, és ez szerintem a másfél órás „csúszás” kicsit idegesítő volt!!

Várom válaszukat!

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása