BKV-Figyelő

"Kedves" villamosvezető a 17-esen

BKV figyelő.hu

2007.09.05
15:32

Szia,

Ma jöttem be a munkahelyemre. Szerettem volna felszállni a 17-es villamosra a Margit híd budai hídfőjénél. Persze csak szerettem volna. Tökre örültem, amikor láttam, hogy bent áll. Mivel nekem a legjobb, ha a legelső ajtón szállok fel, így előresétáltam. Bár ne tettem volna. Gyorsan el akartam nyomni a cigimet a hamutartóban, hogy ne szemeteljek, mikor hallottam a csengőt, kb egy méterre álltam az ajtótól, így bunko paraszt módjára eldobtam, és léptem volna fel.

Persze az ajtó az orrom előtt csukódott, ha nem rántom vissza a lábam oda is csukott volna, azt meg nem szerettem volna megkockáztatni, hogy csöpp mázsás testem vonszolja a vili. A vezető látta, hogy fel akarok lépni. Nem hiszem, hogy nem volt szándékos, hiszen egy méterre se voltam a tükörtől. Tehát látnia kellett, sőt az ajtócsukódás után még állt a vili kb 10-15 másodpercet, amikor visszanézett a vezető. Hát ezért utálom a békávét.
Kedves Villamos Vezető engedd meg, hogy feltegyek néhány kérdést:

-Vak vagy?
-Jó poén volt?
-Mit szólnál, ha feljelentenélek szándékos veszélyeztetésért?


Időpont: 2007. 09. 03. kb 8:20.
Tehát rá lehet jönni ki vagy.

Másik über poén:
Levelezős hallgató vagyok, de nem használtam bérletet, mert alig utaztam békávéval. De most, hogy elköltöztem szükségessé vált. Augusztus elején mint böcsületes embör megyek a Nagyvárad téri pénztárhoz, mutatom a diákot erre kérek egy bérletet, ha lehet. Nőci megnézi hümmög kiadja a diák bérletet.

Egy hét múlva:
Nyugati-> bünti. No mondom ezt tisztázzuk majd személyesen az Akácfa utcában. Persze nem tudtam elmenni, mert volt akkor sajnos egy olyan családi gond, ami miatt nem tudtam elszabadulni. Most várom a levelet.
Azért édes, hogy engem büntetnek meg 10 ropira, mert az alkalmazottak sem tudják a törvényt…

Georgejr

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása