BKV-Figyelő

Zsebre dolgozik az ellenőr

BKV figyelő.hu

2008.01.19
12:49

Tisztelt BKV!
 
Ma reggel  - 2008. január 17. 8 óra 50 perckor - a 78 trolibusz 935 számu  járatára a Szemere utcai megállóban felszállt egy ellenőr. Egy ellenőr már volt a buszon. Ez a második számú -középkorú, sovány, sötét keretes szemüveget viselő ember - egy  angol lánytól kérte a jegyeket. A lány azonnal elővette a pénztárcáját és ki akarta fizetni a büntetést. Az ellenőr valami listát mutatott neki, miszerint hatezer forintot kellett volna fizetnie. Bármilyen "hülye külföldi" volt ezt azért soknak tartotta. Erre az ellenőr remek megoldást választott. Egy gyűrött jegytömbből adott neki egy jegyet - féláron. Tehát a háromezer forintot szépen zsebre vágta. Mondanom sem kell , hogy semmiféle elismervényt nem adott.

A végállomáson figyelmeztettem, hogy becsapta az utast. Erre azt válaszolta, hogy öt darab jegyet adott neki. Ezt már talán nem kell kommentálni!

Nem gondolom, hogy  a drága közlekedési árakat csaló BKV ellenőrök fizetésére kell fordítani.

Köszönöm szives figyelmüket !
Koller Éva

komment komment Címkék: budapest bkv ellenőr utas észrevétel troli

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása