BKV-Figyelő

Indulj el időben

BKV figyelő.hu

2008.01.25
13:45

Tisztelt BKV figyelő!

Én egy 8-os fiú vagyok és most írom meg először önöknek levelet.Én előkészítőre járok szombatonként, és a múltkor egy furcsa eset történt velem. Reggel 8.27-kor sétálok az utcán, pár lépés múlva a sarkon túl megpillanthattam volna a buszmegállót, amikor is elment a busz.Csak néztem bambán, mivel az 51-esnek menetrend szerint 8.32-kor kellett volna elhagynia a megállót. Mondom magamban nem baj, ráérek, végülis a következő busszal is beérek 10 perccel kezdés előtt.(Épp emiatt megyek előbb.)

Leülök az egyik kerítés szélére nagy nehezen(mivel máshova nem lehet 4-5 megálló távolságban), és várom a buszt. Ránézek az órámra, és észreveszem, hogy már a következő busznak is el kellett volna mennie. Közben megettem két szendvicset, mikor ránézek az órámra. Te jó ég, már 8.54 van, 6 perc múlva kezdődik az órám! Ebben a pillanatban észreveszem, hogy a lámpánál lassít az 51-es busz.(Megjegyzésképpen Volvo, inkább mentem volna a régi Ikarus-szal, mert azt nem kímélik annyira, s gyorsabban mennek vele.) Megáll a megállóban, felszállok, látom a férfi nagyon ráér.Szépen lassan becsukja az ajtókat, indul. Nem sietne az égvilágon sehova sem. Szépen lassan megáll abban a megállóban, ahol le szeretnék szállni, lassan kinyílnak az ajtók, és futás 3 utcán keresztül, hogy beérjek. Rápillantok közben az órámra, és észreveszem, hogy már semmi esély. Öt perccel múlt kilenc. Azon kezdek gondolkodni, hogy mit mondjak a tanárnak. Itt az iskolaajtó, belököm bevágtatok az osztályterembe, észreveszem, hogy még nincs bennt a tanár. Mekkora szerencse. Lehet, hogy ő is ezzel jött, mivel két perccel később, kabátban nyit be a terembe, és enyhén feldúltan. Mekkora szerencse!:)

komment komment Címkék: budapest bkv utas észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása