BKV-Figyelő

Lövöldözés a 4-es villamoson

BKV figyelő.hu

2008.02.08
13:52

Grupitól kaptuk az alábbi sorokat 10:30 magasságában:

Most telefonált be egy utas, hogy a 4-es villamos vonalán egy fiatalember fegyvert vett elő. Az utas, hölgy ezt látva, nem tudta hova tenni a dolgot. Amikor azonban látta, hogy a csöve felett hátrahúzva valamit, egy töltény esett a földre, nagyon megijedt. Előre ment, szólt az utasoknak, és a járművezetőnek. Elmondása szerint, melyet a rádió közreadott lövés is dördült. Elmondása szerint én gázfegyverre gondolok, mert lövésnyomról nem számolt be. ez még persze nem zár ki semmit, mert ő maga és többen leszálltak a villamosról. A hírt még nem teljesen pontos, túl friss még.

A villamos a Széna tértől a Moszkva felé tovább ment. A BKV a rádió megkeresésére még nem reagált. A szerzett információról jelenleg többet nem tudni. Aki hallott róla, vagy friss infóval rendelkezik, tegye közzé.

komment komment Címkék: budapest bkv villamos 4 es

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása