BKV-Figyelő

Banyatank

BKV figyelő.hu

2008.02.16
10:20

Ma egy olyan témát feszegetünk, mely talán már mindenkinek okozott bosszúságot, ez a guruló bevásárlótáska. (Más néven: banyatank)

A budapesti tömegközlekedők már kezdik megszokni, hogy az idősek a reggeli csúcsban intézik dolgaikat. Akkor, mikor mi iskolába vagy épp munkába sietünk, vagy épp jövünk haza onnan, déután. De a helyzet ennél már súlyosabb. Nem elég, hogy az öregek a reggeli/délutáni csúcsban több ember helyét foglalják el, ezt az új találmányt és magukkal cipelik a piacra/boltba mellyel még több helyet vesznek el tőlünk.

Beteszik maguk mellé (-1 ülőhely); rendszeresen húzzák át a lábamon és arra már ki sem térek, hogy több percet vesz igénybe, míg felszállnak vele, vagy felsegíti őket valaki. Teljes mértékben megértem, hogy az időseknek nem könnyű cipekedni. Megértem, hogy ezzel sokkal egyszerűbb a vásárlás, de ezt miért a délelőtti/délutáni csúcsban kell intézni? Miért nem ér rá nekik akkor, amikor mi dolgozunk?

Úgy vélem megoldást jelenthetne, ha a BKV járataira csúcsidőben csak jeggyel, vagy egyáltalán nem lehetne felszállni ezekkel a táskákkal.

Várom az ezzel kapcsolatos észrevételeket.

komment komment Címkék: budapest bkv utazás észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása