BKV-Figyelő

Utast molesztáltak, a sofőr röhög

BKV figyelő.hu

2008.03.05
22:51

Kedves Békávé figyelő!

Régóta vagyok olvasója a blogodnak, és szívesen színesíteném a palettát, íme két Történet:

Reggelente Batthyány tér felől megyek 60-as busszal a Nagyszombat utcáig. Most már rendszeresen (2-3 alkalommal az utóbbi időben) utazok hajléktalanokkal, „érdekes” állapotban levőkkel a buszon.

Így történt ez kedd reggel 7:45 körül is (03.04., Batthyány tér). Felszálltam a buszra és egy kedves Barátomat elég erőteljesen próbálta nemi aktusra bírni egy bekötött fejű nő. Köszöntem a Barátomnak, mire a nő nekem esett, hogy pornó Oscart kapsz, csak gyertek velem, játsszunk Macskafogót, dugjatok meg, stb. Mindezt a vezetőállás mellett lévő 2-es ülésnél. Jött a sofőr, akinek szóltunk a haverommal, hogy a nő nem igazán a buszra való, tegyen valamit. Rám nézett, majd beült a fülkébe, elindultunk. NEM TETT SEMMIT! A buszon mindenki hallotta látta az esetet, de csak kettőnket érintett közvetlenül a dolog, így hát bepróbálkoztam a sofőrnél még egyszer. Bekopogtam hozzá, elmondtam neki minden problémámat, persze nem csinált semmit, mentünk tovább. Mindez alatt a nő folyton próbált fogdosni mindkettőnket, nem hagytuk, de kitartó volt. Leszálltunk a Nagyszombat utcánál, indultunk volna a Főiskola felé a nő pedig belekapaszkodott a kabátzsebembe (ahol persze a pénztárcámat tartottam) és nem akarta elengedni… Amint kiértünk a buszmegállóból, lerángattam magamról ezt a büdös koszos nőt, és sikerült elkapnom a sofőr pillantását: szakadt a röhögéstől! Majd elindultunk, és végre ez a nő is lekopott rólunk.

Két héttel ezelőtt pedig egy másik nővel utaztunk, szintén ő volt a sofőr (nem a legjobb az arcmemóriám sajnos, de ha valaki kideríti, kap egy sört), pénteken 7.45 körül (02.22). Bár ez nem közvetlenül minket érint, érdekes! Nő ül a buszon és dohányzik. Szintén ápolatlan, stb. de bagózik! Sofőr beül, látja, de nem tesz semmit! Elindulunk és egy lány, aki ennek a nőnek a közelében állt , szólt a sofőrnek, hogy tenni kéne valamit. A sofőr kikiált a fülkéből, hogy el kéne nyomnia a bagót, itt nem lehet dohányozni! A nő semmit nem reagál. Majd a Bem József térnél megáll,, kiszáll a kabinból odamegy felszólítja, hogy szálljon le. A nő azt mondja, hogy nem száll le! Erre az utasok is elkezdenek vele üvöltözni, de nem érdekli. A sofőr visszaül, majd kikiabál a kabinból, hogy addig nem megyünk tovább, amíg nem száll le. Kinyitotta az ajtókat, és várt. 8 percet, ez alatt nem történt semmi azon kívül hogy a nő elszívott még egy cigit. Majd gondolt egyet, és elindult a busz. Kisvártatva ismét rágyújtott a nő, de már nem történt semmi, bagózott tovább. Legalábbis a Nagyszombat utcáig biztosan!

Kérdésem az lenne: Ilyenkor mi a teendő?

Le lehet tenni az ilyen embereket a tömegközlekedési eszközökről?

Kinek kellene ezt tennie?

Üdv: Katsa

komment komment Címkék: budapest bkv busz észrevétel 60 as

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása