BKV-Figyelő

Kitüntetés a buszvezetőknek

BKV figyelő.hu

2008.03.27
09:49

Egy olyan akció, melyet csak támogatni tudunk. Igenis ki kell tüntetni azokat a járművezetőket, akik évek óta, utaspanasz nélkül, balesetmentesen végzik a munkájukat. Alant Szabolcs levele.
Tisztelt BKV Figyelő!

Állandó olvasójuk vagyok és nagyon meg vagyok elégedve a honlapjuk minőségével és tartalmával.

Mai (03.09) utazásom során valami furcsa dologra lettem figyelmes, amint ülök a 86-os buszon. Nem messze tőlem egy fényképes névjegytábla-szerű valamit vettem észre a sofőr fülkéjében. Amint jobban megnéztem az alábbi szöveg volt olvasható.

Üdvözlöm Önöket! Több mint tizenöt éve juttatom el önöket úti céljukhoz. Ma is gondoskodom biztonságukról és nyugalmukról.Kellemes utazást kívánok. M. Attila autóbuszvezető.

A szöveg mellett szerepelt egy színes fénykép és alul a BKV logója és szlogenje. Ez nagyon furcsa, ilyet még nem tapasztaltam pedig állandó utas vagyok e vonalon. A busz rendszáma egyébként FKU-909. Egyébként a sofőr jól és tempósan vezetett valamint nem nyomott padlóféket, ami többször előfordult szintén a 86-oson.

A másik dolog,ami már gondolom mindenkinek feltűnt, hogy a metrónál szalaggal kerítik el a nem üzemelő mozgólépcsőt és csinálnak sávot a működőkhöz. A szalag sárga-fekete keresztbe csíkos . Ez szerintem egy jó módszer, mert többször láttam, hogy a bliccelő egyszerűen a nem üzemelő mozgólépcsőn lesétál, kikerülve a jegyellenőröket.

Sajnos képet nem tudtam készíteni, de amint lesz arra alkalmas képem, eljuttatom önökhöz.

Tisztelettel: Szakál Szabolcs

komment komment Címkék: budapest bkv busz kitüntetés vezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása