BKV-Figyelő

A szakszervezet álljon ki az utasok mellett

BKV figyelő.hu

2008.04.05
18:31

Tisztelt Nemes Gábor!

A mai napon sajnálattal értesültem a médiából, hogy a szakszervezet átgondolja a BKV javaslatát, melyben a BKV a 300 fős létszámleépítéstől ideglegesen eltekint, azonban a járatritkítást véghezvinnék.

Az utasok is támogatják Önöket, hisz a sztrájk közös érdekünk. Nem engedhetjük meg, hogy a BKV a jelenlegi hálózatból vonalakat szüntessen meg, és követési időket növeljen. Ezért kérném Önt arra, hogy ne fogadjanak el egy olyan javaslatot sem, melyben a járatritkítás szerepel, még akkor sem, ha a ritkítás töredéke lenne a 10%-nak. Kérem, hogy álljanak ki az utasok mellett.

A járatritkítás kevesebb utast, kevesebb bevételt fog eredményezni, és ezt a járművezetők is meg fogják érezni.

Az oldal olvasóinak és szerkesztőinek nevében a hétfői sztrájkhoz sok sikert kívánok!

Üdvözlettel: BKV-figyelő

komment komment Címkék: budapest bkv sztrájk levél bkvfigyelo ritkítás vtdszsz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása