BKV-Figyelő

"Hát mi most szállunk le"

BKV figyelő.hu

2008.04.09
10:10

Kedves Figyelő!

Már egy ideje olvasó vagyok és gondoltam megírom a ma reggeli észrevételemet. Ma (2008.04.04) reggel felszálltam a Gödöllőre menő HÉV-re, majd 10 perc múlva felszállt kb. 4-5 "kisebbségi" egyén hográszbotokkal (nem akartam túlzottan végigmérni őket), akiket lehetetlen volt nem nem észrevenni, tekintve, hogy a felszállásuktól kezdődően hangosan tárgyalták meg a dolgaik. A dolguk az az volt, hogy egyikőjük a többi bajtársának ecsetelte, miképpen fogja (idézem) "megölni", "szétverni", "sz*rá ütni" a haragosát, majd áttért arrra, hogy de hát ő nem sz*rozik, megy és felgyújtja rá a házát. A többiek bőszen helyeseltek. Kerepes előtt 09:30-kor odaért hozzám az ellenőr, mindenki okés, majd odaért a társasághoz: - "Jegyeket, bérleteket" - "Hát mi most szá'unk le".-válaszolták- Majd tovasétált az ellenőr.

A kérdésem a következő: Én, mikor 14 éves voltam és előszőr utaztam le Gödöllőre, az ellenőrtől vettem jegyet, majd mikor Gödöllőről visszafelé is tőle akartam venni jegyet, miért mondta azt, hogy ilyet nem lehet? Miért mondta, hogy vagy fizessek 2000-et neki helyben vagy többet máskor csekken? Akkor nekem az ellenőr felvette az adataim és azt mondta menjek vissza Cinkota állomásra délután a pénzzel. Nekem miért nem lehetett leszállni? A gyerekekkel mernek keménykedni az ellenőrök és betartatni a törvényt (bár ki tudja hova ment az a 2000 forintom így visszagondolva), de másokkal nem. A 14 évest lehet megfuttatni, a kisebbséget nem. Az ellenőr kártyájának számán 04 volt feltűntetve.

Ui: Mindenkivel szemben tartsák be a törvényt vagy senkivel szemben sem. Köszönettel:

FallingStar

komment komment Címkék: budapest bkv hév ellenőr utas c tipus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása